Notice: Undefined variable: settings_excersize_url in /var/www/demokratifitness.dk/public_html/wp-content/themes/demokratifitness/template-parts/content-post.php on line 46

3 tips til at planlægge en træning

1. Sig det højt: Fortæl folk, at du er uddannet Demokrati Fitness Træner og at du gerne vil komme ud og lave træninger. Du skal bruge en gruppe på 6-20 mennesker, et lokale uden møbler og ca. 30 minutter af folks tid. Gode steder at tilbyde Demokrati Fitness: Elevrådet på din uddannelse, til dine venners frivillig-gruppe eller på venner og families arbejdsplads fx til et personalearrangement. Du kan også ringe til den lokale ungdomsskole eller bibliotek og spørge om de vil hjælpe dig med at sætte en træning op.

2. Sæt holdet: Spørg 1 eller 2 venner om de vil være hjælpetrænere (de behøver ikke at være uddannede Demokrati Fitness Trænere) Deres opgaver kan typisk være at hjælpe dig med at forberede træningen (se nedefor) eller under træningen af uddele materialer til deltagerne og hjælpe til, når der skal dannes grupper. Det vigtigste er dog at de holder dig med selskab, bakker dig 100% op og evt. giver dig konstruktiv feed-back bagefter, så du lærer hvordan din træning virker på andre.

3. Øvelse gør mester: Udvælg den demokratimuskel som du gerne vil træne andre i – download drejebogen, læs den godt igennem og øv dig på at sige hvorfor den muskel er vigtig med dine egne ord. Sig det evt. højt overfor en ven eller til spejlet. Gennemgå øvelsen med et par venner eller din familie fx ved at læse drejebogen højt for dem – eller ved at skrive stikord ned og se om du kan huske de forskellige dele.

01.03.2022 Tips og Tricks