DEMOKRATI FITNESS træning(er)!

30 minutters træning

Trænger du og dit fællesskab til at få styrket en eller flere af demokratimusklerne? En træning tager altid 30 minutter og vi træner alle grupper mellem 6 og 50 personer, der er nysgerrige på hverdagsdemokrati. Det kan være skoleklasser, studerende, foreningsmedlemmer, kollegaer, bestyrelser, bryllupsgæster osv.

Du kan booke en træning ved at skrive til: sofie@wedodemocracy.dk

Træning og demokratioplæg

Demokrati Fitness kan bruges på mange måder og sammenhænge. De enkelte muskel-træningsprogrammer kan sagtens stå for sig selv og fungere som et aktivt 30-minutters pusterum i en etableret gruppe. En træning kan også kombineres med et oplæg om Demokrati Fitness som koncept og metode eller et oplæg om deltagelse og demokratisk innovation, der giver et indblik i nye måder at arbejde med demokrati og deltagelse på.

Masterclass i Demokrati Fitness

Skal der stå Demokrati Fitness Træner på dit CV? Skal du og andre fra din organisation eller arbejdsplads have en Masterclass, så I kan bruge Demokrati Fitness i jeres arbejde, så skriv til os. Vi afholder løbende heldags workshops og du kan booke os til en intern masterclass for dig og dine kollegaer. Du kan se en liste over de åbne workshops her:

Du kan læse mere her

Hvem kan deltage?

Demokrati Fitness er for alle og kan både fungere for en gruppe, der kender hinanden og for en gruppe, der skal rystes sammen. Demokrati Fitness er ligeledes godt, hvis deltagerne er forskellige aldre, gerne unge og voksne sammen, fx. politikere / lærere / forældre sammen med elever / elevråd / ungeudvalg.

Vores demokrati fitness trænere taler som udgangspunkt dansk, men vi også trænere der kan træne på engelsk.

Vil du vide mere, så skriv til sofie@wedodemocracy.dk

 

Kontakt os for at høre mere om pris på sofie@wedodemocracy.dk