DELTAG

Der er flere måder at komme i gang med Demokrati Fitness på. Vi uddanner hele tiden nye trænere og flere partnere kommer til, så du kan prøve Demokrati Fitness flere og flere steder.

 

KOM MED PÅ ET TRÆNERHOLD 

Uddannelsen til at blive Demokrati Fitness træner er for alle over 18 år og starter med en 7 timers workshop, hvor du prøver Demokrati Fitness, får information om opbygningen, adgang til drejebøgerne og efterhånden udvikler dine evner til selv at hjælpe andre igennem en Demokrati Fitness træning. Herefter finder vi ud af om du allerede er klar til at springe ud i det på egen hånd eller du vil fortsætte på en anden måde fx. som ambassadør eller hjælpetræner. 

OBS. Nogle gange har vi fondsmidler eller samarbejder, som kan nedsætte prisen, så tøv ikke med at skrive til os på deltag@demokratifitness.dk !

 

PRISER (Priserne er ex moms)

En plads på vores åbne trænerhold (uden tilskud) koster 3.500 kr. for den første 7-timers workshop.

Hvis du kan samle et hold på mindst 10-20 mennesker, så kommer vi gerne ud og laver en workshop på enten tre eller syv timer. Her vil vi guide deltagerne ind i tankerne bag Demokrati Fitness. Du/I står selv for lokale og forplejning. Denne type workshop (uden tilskud) koster: 

3 timer: 18.360 kr. + materialer (100 kr. pr. deltager) og transport (5. kr. pr. kilometer) 

7 timer: 30.000 kr. + materialer (100 kr. pr. deltager) og transport (5. kr. pr. kilometer) 

Workshoppen på syv timer kan tilrettelægges til at deltagerne efterfølgende kan fungere som Demokrati Fitness trænere i jeres eget fællesskab (i egen organisation).

BLIV
TRÆNER

deltag@demokratifitness.dk

Skal der stå Demokrati Fitness Træner på dit CV? Så skriv til os. Vi planlægger løbende Træner Camps, hvor nye trænere bliver uddannet og erfarne trænere får et brush-up. Lige nu er det gratis, hvis du er mellem 15 og 25 år.

PRØV
DET

Se hvor

Demokrati Fitness spreder sig stille og roligt. Vores trænere og partnere udbyder træninger flere og flere steder. På Danmarkskortet kan du finde og tage kontakt til din lokale Demokrati Fitness Partner.

BOOK EN
TRÆNING

Book nu

Skal du og dit fællesskab prøve Demokrati Fitness? En træning tager altid 30 minutter, og vi træner alle grupper mellem 6 og 40 personer, der er over 15 år og nysgerrige på hverdagsdemokrati. Klasser, kollegaer, bestyrelser, bryllupsgæster m.fl.

BLIV
PARTNER

deltag@demokratifitness.dk

Arbejder du allerede med demokrati, og tænker du at Demokrati Fitness er et godt værktøj til at få flere til at deltage? Så kan du blive vores nye partner. Kontakt os for at høre mere og eventuelt aftale et møde om mulighederne for samarbejde.